Simeon Dominov photo

инж. Симеон Доминов
управител

 

Philipp Dominov photo

инж. Филип Доминов
мениджър продажби машини

 

Vesela Horozova

Весела Хорозова
мениджър продажби
консумативи

ПРЕДСТАВЯНЕ

 

 

 

 

KAMA GmbH

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фирма "Доминов-Консуматив" е на пазара от 1992 година с предмет на дейност – търговия с печатарски мастила и консумативи, продажба на ново и употребявано полиграфическо оборудване, резервни части, консултантска и сервизна дейност.

През 1998 година създадохме собствен сервизен център за ремонт на полиграфически машини. Имаме голям опит в ремонта, пускането в експлоатация, гаранционното и следгаранционното обслужване на печатарски машини и оборудване.

Локализирани сме в Южна индустриална зона на гр. Пловдив и разполагаме с парцел от над 10 000 кв. метра и застроени площи от 4 500 кв. метра, които включват търговски, бизнес и сервизни помещения, шоурум и център за обучение. В началото на 2007 година открихме нова сервизна база, която позволява ремонт на големи листови и ролни офсетови машини. Разполагаме с 16 висококвалифицирани механици, ел. техници и инженери. Имаме богат опит в ремонта и пускането в експлоатация на следните видове листови офсетови машини: KBA, Roland, Heidelberg, Adast, Ryobi, Komori, Shinohara, както и на ролни офсетови машини, производство на KBA и на ZIRKON Leipzig. Специализирани сме в областта на книговезката периферия, като предлагаме богат набор от отделни книговезки машини до най-сложните линии и агрегати на производителите Horizon, Perfecta, Kolbus, Wohlenberg, Muller Martini, Stahl, Brehmer-Leipzig.

На територията на сервиза работи модерно оборудвано шлайф-студио, което предлага професионално заточване на книговезки резци. Висококвалифицираните ни техници работят по най-добрите технологии със заточващи машини GÖCKEL и REFORM.

"Доминов-Консуматив" е официален представител за България на следните фирми:

 • KBA – най-старият в света производител на листови и ролни офсетови печатни машини, машини за сух офсет, машини за печат на карти, CD и DVD;
 • PERFECTA – водещ производител на едностранни и тристранни книговезки ножове и периферни устройства;
 • HORIZON – най-бързо развиващата се в световен мащаб японска фирма в областта на довършителната техника. Производител на сгъвачни и лепачни машини, брошуровъчни линии, ВШМ-автомати, колатори и др. довършителна техника;
 • TORAY – пионер в производството на пластини за сух офсет;
 • Zechini – машини за твърди подвързии;
 • Codimag – ротационни машини за производство на
  самозалепващи се етикети по технология,
  базирана на „сух офсет“;
 • Smyth – концеви шивачки;
 • Hohner – телошивачни глави, машини и съоръжения;
 • Technotrans – системи за дозиране и омекотяване на
  вода, помпи и системи за подаване на мастило;

 

Доброто сътрудничество с клиентите и фирмите-доставчици
е издигнато в ранг на закон в бизнес-отношенията ни.

 

  

  © Dominov Konsumativ.  Site Map 

    Last Modified: