Търсене
Search Dominov Konsumativ site:

Hide

 

Perfecta Cutting Systems  PERFECTA Paper Cutters

Книговезки ножове, Периферия и Термолепачни машини

 

всичкиВисокоскоростни ножовеТристранни ножовеПериферни устройстваТермолепачни машини

 

 

Perfect Solution

До 300% увеличение на производителността само с една машина. В резултат от интелигентното комбиниране на високоскоростни книговезки ножове със подходящите периферни устройства. Проектирани за всеки възможен формат и основани на философията, превърнала Perfecta в доказан специалист, търсен по цял свят: перфектна прецизност при най-високи стандарти за безопасност – от всеки отделен компонент до цялата конфигурация. 

 
Perfectly Equipped

 

Широк набор стандартни характеристики и опции. Възможност за интелигентни комбинации. Софтуер – управление, настройки, контрол на качеството.

 

 
Perfecta 76-UC

 

Модерен и високопродуктивен книговезки нож за гъвкавата и икономична обработка на Вашите продукти – високоскоростен книговезки нож Perfecta 76 UC.

 

 
Perfecta 92-HTVC

 

Модерен и високопродуктивен книговезки нож за гъвкавата и икономична обработка на Вашите продукти – високоскоростен книговезки нож Perfecta 76 UC.

 

 
Perfecta 92-HTVC

Изключително подходящ за рязане на хартии, мукави, картони, фолиа или дори гума, кожа, шкурка и много други материали по единично или на пачки. В допълнение на отличната механична базова концепция, ориентираността към потребителя и високите стандарти за безопасност са важни характеристики на високоскоростните книговезки ножове Perfecta.

 

 
Perfecta 115-TS

 

Перфектният автоматичен книговезки нож Perfecta 115 TS, символ на гъвкавост, ще отговори на всичките ви изисквания. Perfecta 115 TS е проектирана специално за вашия успех.

 

 
Perfecta 132-TS

С високоскоростния книговезки нож Perfecta 132 TS можете удобно и лесно да обработвате формат B1. Предлага се с горно водене на гребена (над масата) или във вариант L-TS с линейно задвижване и отворена задна маса – подходящ за навлизане в работата с автоматична система за рязане.

 

 
Perfecta 168-TS & 225 L-TS

Perfecta 168 и Perfecta 225 L-TS изцяло предефинират обработката на големите формати. Повишаващата се икономическа ефективност на една машина от такъв клас е не само свързана с формата, но и зависи от степента на автоматизация и характерната за нея гъвкавост. Лесна обработка на големите формати, която се постига чрез модул за автоматично отстраняване на отпадъка и система за автоматично позициониране.

 
Тристранни книговезки ножове Perfecta
Perfecta SDY-2

За икономичното обрязване на книги, брошури, вестници и списания. Тристранен книговезки нож Perfecta SDY-2 e опционално приложим за тристранно обрязване на голямоформатни изделия и за разделяне на многократни приложения при използване на запазената система за подвижно захващане на PERFECTA.

 

 
Perfecta Trim Star 80/110

Удобен, високопроизводителен тристранен книговезки нож за промишлено in-line обрязване на брошури, книжки, каталози или книжни блокове. С производителност 80 или 110 цикъла в минута, те могат да бъдат интегрирани във всяка производствена линия и са наистина подходящи за работа off-line с ръчно подаване. За правилна обработка материалът се позиционира в обрязващата станция с висока точност едновременно и от четирите страни.

 
Perfecta Loaders

За автоматично зареждане на книговезки ножове от палети – надлъжно или напречно на листа. Зареждането се управлява от програмата за рязане, с което се избягва времето за чакане. Устройството дестапелира с всяка желана височина на колата или според точния брой листове за предварително изчислените или очукани коли. Автоматично презареждане, докато операторът избутва завършената кола към устройството за разтоварване на хартията.

 
Perfecta PT Pile Turners

За обръщане и подравняване на стапели от хартия или картон. Агрегатите за обръщане на стапели увеличават чувствително производителността на печатане, допълнителна обработка или извеждане. Раздухването на стапелите не допуска напрашаване на хартията и подобрява качеството на печатане. Агрегатите за обръщане на стапели заместват тежката физическа работа и допринасят за по-висока безопасност в работния процес.

 
Perfecta-BSW Pile Turners

За обръщане, раздухване и подравняване на стапели от хартия или картон. Ръчното обръщане на хартията или картона носи висок разход на време и средства, а изисква и значително физически усилие. Агрегатите за обръщане на стапели са значително по-ефективни. Подвижни агрегат за обръщане на стапели.

 

 
Perfecta Standard Joggers

За очукване и разпускане на хартията. Масата с пластмасово покритие създава интензивен регулируем ефект на очукване. Целият агрегат има изключително здрав дизайн и изработка. Регулируема честота на очукване. Регулируем наклон на масата. Възможност за местене посредством ролки. Инсталация както за ляво, така и за дясно подаване на хартията.

 

 
Perfecta SA Automatic Joggers

За безупречно подравняване на листовете в стапела преди обрязване. Очукването на хартиения стапел, както и интензивното изтласкване на съдържащия се между листовете въздух, повишава точността при рязане. Същевременно по този начин се увеличава производителността на книговезкия нож. Очукване с и без въздушна възглавница. Безстепенно регулиране на натиска и скоростта на изтласкване.

 
Perfecta BSB Automatic Joggers

За очукване на готовите листове преди обрязване. Очукването на готовия хартиен стапел, както и интензивното изтласкване на съдържащия се между листовете въздух, повишава точността при рязане. Същевременно така става възможно и обрязването на по-високи стапели с точно подравнени ръбове. Опция – броячни везни BZW.

 

 
Perfecta-Automatic BASA Joggers

Свързващото звено към напълно автоматизирания процес на рязане. Системата BASA позволява напълно автоматичното подравняване на множество различни материали. Употребата й е особено практична за големи производствени обе­ми и при обработката на голямоформатни листове. Освен че спестява пари, тя предлага и забележителна ергономичност на работното място на рязане.

 
Perfecta SL-10-P

 

За вдигане и сваляне на листовете преди и след рязане. Монтирани към книговезкия нож или отделни подвижни решения стапелни повдигачи и подемници. Сигурно управление чрез фото бариера. Регулируем опорен ъгълник за по-лесно товарене.

 

 
Perfecta SL-10-P

За вдигане и сваляне на стапели с продухване на листовете. Продухването на листовете върху стапелния подемник значително намалява вре­мето за очукване и освен това улеснява ръчната работа на оператора. Хидравличният стапелен подемник с управление чрез фото бариера повдига стапела отпечатани листове до ергономично правилната височина преди процеса на очукване.

 
Perfecta BSP-3

 

За междинно складиране на нарязани материали върху многоетажни плотове, без подаване на въздух. Стапелните плотове автоматично се придвижват на удобна за работа височина, за да се натоварят или разтоварят. Странични стени с пневматични капаци.

 

 
Perfecta Unloaders

За разтоварване върху един или два палета на цели листове или двустранни копия след обрязване. Устройствата за разтоваване на хартия на Perfecta се използват по целия свят там, където се режат хартия, картон и пластмасови или алуминиеви фолиа или филми, и където прецизното разтоварване е от изключителна важност. Иновативен дизайн за плавна работа и по-кратки работни цикли и понижаване на оперативните разходи.

 
Perfecta Unloaders

За лесна и бърза обработка на материала.Трансферните маси TF осигуряват лесното транспортиране на материала до книговезкия нож, дори при големи и тежки стапели. Те улесняван и обръщането на стапела на предната маса. Благодарение на гъстата си мрежа от въздушни дюзи, масите с въздушен плот LT създават оптимална въздушна възглавница за лесно придвижване на стапела. Трансферните ъгли UE, трапецоидните маси TT и триъгълните маси DT позволяват конфигурирането на индивидуални транспортни решения.

 
Термолепачни машини и лепачки
Perfecta Bookline

За лепене на книжни тела и брошури с PUR и/или термолепило. Модулна промишлена термолепачка за производство на книжни тела и брошури. Bookline F – гъвкаво лепене с PUR и/или термолепило. Bookline S – стандартно лепене с термолепило. Автоматично управление на температурата за предварителното лепене и лепилния резервоар. Патентована лепилна смес PUR и автоматично аериране на изпразнените цилиндри.

 

Още за Перфекта:

Perfecta Germany
www.perfecta.de
Perfecta USA
www.perfectausa.com
Полиграфическо оборудване
и печатни машини на склад
Заточване книговезки резци в Сервиз Доминов-Консуматив
 

  

  © Dominov Konsumativ.  Site Map 

    Last Modified: